Wat kost het om een auto te importeren?

Benieuwd hoeveel u kwijt bent wanneer u een auto gaat importeren uit Duitsland? Bij Autoimportnl.nl berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM die afgedragen moet worden. We maken gebruik van 6 verschillende calculatiemethodes welke voor u de laagst mogelijke BPM kunnen bepalen. Wordt het importeren van een auto hiermee gunstig voor u? Dan kunt u de hulp van Auto Import NL inschakelen om uw droomauto te importeren. U kiest hierbij zelf hoeveel hulp u nodig heeft. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste prijs.

Een auto invoeren kan bij ons al vanaf €45,- incl. BTW

Bent u die avonturier die het gehele importproces zelf heeft gedaan? Maar wilt u toch verzekerd zijn van het laagste rest-BPM bedrag, ook dan zijn wij er uiteraard voor u. Zo zorgen we er samen voor dat u zo voordelig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe voertuig!

Recent een voertuig aangekocht in Duitsland en deze voor u laten importeren? Dan is het instap importpakket van Auto Import NL zeker iets voor u. Voor slechts € 395,- ontzorgen wij u volledig en kunt u de auto binnen 14 werkdagen op Nederlands kenteken bij ons afhalen!

Binnen dit pakket kunt u ook nog kiezen tussen een exportkenteken om de auto zelf op te kunnen halen vanuit Duitsland of transport per vrachtwagen. Bij de laatste optie is uw aangeschafte auto verzekerd tegen de aanschafwaarde.

Houdt u meer van het vertrouwen dat de professional u biedt? Dan is het full service importpakket van Auto Import NL uitermate geschikt voor u. Het gehele proces wordt van aankoop tot aflevering van u overgenomen. Uiteraard geschied dit met de grootste zorg en transparantie, zodat u tijdens het verloop continu op de hoogte bent van de status. Levering geschied binnen 14 werkdagen, naar wens zelfs bij u aan huis!

Dit alles al vanaf €895,- incl. BTW.

Van alle gemakken voorzien

Onze importpakketten

Bij Auto Import NL berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM. Kies voor een van onze pakketten hieronder of neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Pakket aanvragen
Pakket aanvragen
Indicatie aanvragen

Bij ons kunt u ook terecht voor

Importeer jou favoriete auto

Al jaren specialiseren wij ons in het importeren van auto’s uit Duitsland. Door onze jarenlange ervaring importeren onze klanten – particulieren, gerenommeerde autobedrijven, merkdealers – met maximaal voordeel, zekerheid en gemak meer dan 200 auto’s per jaar. Dat kunnen wij natuurlijk wel mooi vertellen.., maar je hoort dat natuurlijk liever van onze klanten en relaties, kijk daarom vooral naar de referenties die voor ons achter zijn gelaten op Facebook, Trustpilot, of Google.