Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Dat begrijpen we goed. En dat is ook helemaal niet erg. Wij zijn er om je te helpen. Het gaat ons erom dat je precies weet wat je kan verwachten. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte auto, zodat het avontuur snel kan beginnen. Misschien dat jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op deze pagina?

FAQ

Kan ik zelf een auto kiezen?

Ja zeker! Bij Auto Import NL zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u zelf reeds een auto gevonden in Duitsland? Stuur ons dan vrijblijvend de link toe voor een kosteloze prijsberekening.

Kan ik mijn auto bij jullie financieren?

Uw auto gedeeltelijk of zijn geheel financieren is mogelijk. Wij brengen u graag in contact met één van onze financieringsmaatschappijen.

Wat kost het om een auto te importeren?

Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunt u bij ons voor slechts € 395,- uw auto importeren. De auto kunt u binnen 14 werkdagen op Nederlands kenteken bij ons afhalen!
Lees meer over import kosten

Wat is BPM?

Iedereen die een personenauto, motor of een bestelauto in Nederland koopt, of deze importeert betaalt daarvoor BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). Het bedrag dat je precies betaalt is afhankelijk van het soort voertuig en het specifieke tarief BPM dat daarvoor geldt. Voor een personenauto is dat afhankelijk van de CO2-uitstoot; bij een bestelauto, kampeerauto of motor wordt een percentage van de netto catalogusprijs aangehouden. Op internet zijn er handige tabellen te vinden waarmee je een inschatting kunt maken van de kosten. Handig, want op die manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Lees hier meer over BPM

Wat is de rest BPM?

Koop je een nieuwe auto, dan krijg je altijd te maken met bpm, de Belasting voor Personenauto’s en Motorrijwielen, een belasting op auto’s, motoren en bestelauto’s. Importeer je echter een tweedehands auto, dan hoef je nog maar een deel van de oorspronkelijke bpm, de zogenoemde rest BPM, te betalen.

Tijdelijk kenteken bij import?

Bij de import van jouw Duitse auto rijd je van Duitsland naar Nederland. De RDW geeft voor die rit geen kenteken af. Hoe ga je dit dan doen?

Research Essay Writer Research Essay Writer is among the biggest online platforms that provides custom research paper written in English. The company’s American writers offer top-quality writing. They are known for offering free plagiarism reports with all purchase. Their writers are highly reviewed and have been praised by clients. Below are some reasons why you should hire a researcher essayist. In addition, we’ll discuss https://techbullion.com/the-best-essay-writing-service-to-trust-with-your-assignment-in-2021/ how important customer service is. Contact their customer service team for more information or for any questions.