Auto importeren uit Duitsland

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een auto importeren uit Duitsland?
Auto import NL berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig.

Gratis BPM indicatie Bekijk import pakketten

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? Dan zal het u al gauw voordeel opleveren door veelgevraagde merken te importeren. Auto’s uit Duitsland zijn namelijk voordeliger en vaak ook luxer dan de auto’s in ons eigen land. Verder zijn auto’s uit Duitsland degelijk en betrouwbaar. Wilt u een auto kopen in Duitsland zonder daarbij risico te lopen? Heeft u geen zin in administratieve rompslomp of andere zorgen dat bij het importeren komt kijken? Maak dan gebruik van de service van Autoimportnl.nl.

Regels en wetten in Duitsland

Wanneer u kiest voor een import auto uit Duitsland, dan kiest u voor zekerheid. Dit land kent namelijk een paar strenge, maar gunstige wetten. Zo is een autohandelaar verplicht om de juiste informatie te geven. Ook over eventuele schades. Doen zij dit niet? Dan is de verkoper zelf aansprakelijk. Daarnaast is het terugdraaien van meterstanden bij wet verboden. Kunt u gebruik maken van neutrale aankoopkeuringen. En is uw garantie in heel Europa geldig. Een auto uit Duitsland importeren is dus in de meeste gevallen betrouwbaar.

De voordelen

Naast de gunstige regels en wetten zijn er ook andere voordelen van auto import uit Duitsland te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het hoge aanbod aan auto’s. De zeer luxe uitrusting van nieuwe occasions. De financiële voordelen. En de goede bereikbaarheid van Duitse handelaren. Meer weten over de voordelen van het importeren van een auto uit Duitsland? Verder op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst.

Auto importeren vanuit Duitsland met Autoimportnl.nl

Al ruim 5 jaar houdt AutoimportNL zich bezig met het invoeren van auto’s. Hierbij zien wij veel import auto’s uit Duitsland voorbij komen. Voordat u met ons in zee gaat kunt u bij ons gratis uw BPM indicatie aanvragen. Hierbij kunt u zelf het gewenste model opgeven dmv van een URL. Vervolgens neemt een van onze collega’s contact met u op. We bespreken alle mogelijke opties en u ontvangt een vrijblijvend advies. Indien dit voor gunstig uitvalt? Dan kunt u één van onze pakketten kiezen. Regelt u het liefst zoveel mogelijk zelf, dan is het BPM pakket de juiste keuze. In andere gevallen raden wij ons Full-service import pakket aan. Zo kunt u zonder zorgen de onderhandelingen in.

Allrisk verzekerd

Goed om te weten: via Autoimportnl.nl kunt u uw importauto Allrisk verzekerd laten importeren, zonder aanvullende kosten. Het stallingsrisico is bij ons bovendien volledig ingedekt; uw auto is verzekerd tegen brand, vandalisme en diefstal.

Importeer nu een auto!

Stelt u eens voor: u rijdt door Duitsland en ziet er de liefde van uw leven staan. Uw absolute droomauto. En dat voor een schijntje. Het eerste wat u doet? Contact opnemen met Autoimportnl.nl! Bijvoorbeeld door te bellen naar 0594 44 21 88. Onze specialisten helpen u vervolgens de auto naar Nederland te halen. Dit doen wij niet alleen met ervaring, maar ook tegen lage kosten. Een auto importeren uit Duitsland was nog nooit zo goed geregeld.

Heb je een auto op het oog, maar staat deze in het buitenland?

Een auto importeren is heel aantrekkelijk. Je kunt prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Ook als particuliere koper doe je met import van een auto uitstekende zaken. Echter, ben je niet helemaal thuis in alle regels en besparingsmogelijkheden? Dan bestaat het gevaar dat je in een van de valkuilen stapt die je onnodige kosten opleveren.

Bij Auto Import NL importeert u zorgeloos uw droomauto.

Gratis BPM indicatie

Duitse auto in Nederland invoeren = Geld besparen

Wilt u een Duitse auto naar Nederland invoeren? Dat is een verstandige zet. En wel om de volgende belangrijke redenen:

 • Duitse auto’s degelijk en betrouwbaar:
  Duitsland staat bekend als een punctueel land. Dit valt tevens te zien in het onderhoud aan auto’s. Vaak ook dealer onderhouden in tegenstelling tot de Nederlandse automarkt.
 • Duitsland is het autoland bij uitstek met het grootste aanbod auto’s van Europa:
  Vele bekende automerken zijn van Duitse makelaardij. Denk hierbij aan Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en Volkswagen. Doordat de producenten gevestigd zijn in Duitsland is tevens het aanbod het grootste van heel Europa. 
 • Veel diesels met lage km-standen: Dit is vertrouwd omdat er in Duitsland geen hogere wegenbelasting voor diesels telt. Dus een laag omslagpunt.
 • Zeer luxe uitrusting: Duitsland kent geen BPM, daarom worden er veel luxe uitvoeringen gekocht t.o.v. Nederland. Opties kunnen vaak met een extra BPM-korting geïmporteerd worden.
 • Strenge wet op eerlijke informatie: Wat een verkoper u vertelt over het verleden en huidige staat van de auto klopt gegarandeerd. In Duitsland is de verkoper bijvoorbeeld verplicht op een verkoopcontract te vermelden of de auto of motor wel of niet schadevrij (unfallfrei) is. Dit niet naar waarheid invullen is een Duitsland een misdrijf welke de verkoper als privépersoon pleegt. Hij kan zich niet op zijn werkgever beroepen. Blijkt achteraf een misser dan zal dit heel snel opgelost worden.
 • Neutrale aankoopkeuring zelden een probleem: Het is in Duitsland vrij gebruikelijk dat er een neutrale keuring bij een occasion uitgevoerd wordt voor aflevering aan de klant. Vaak hebben de auto’s of motoren al zo’n keuring gehad en is het keuringspapier gewoon in te zien of op te vragen. Deze keuringen worden gedaan door semi-overheidsinstanties en dus niet door de autobedrijven zelf! U kunt vragen om een TUV-, DEKRA- of ADAC-Siegel. U kunt dit vergelijken met de in Nederland bekende ANWB-Keuring. U kunt via Importautos.nl ook een dergelijke keuring aanvragen. zie tarievenlijst.
 • Duitse degelijkheid: Uit diverse onderzoeken blijkt dat Duitsers hun auto’s meestal erg goed en secuur onderhouden waardoor achterstallig onderhoud zelden voorkomt. Duitse occasions verkeren daarom in de regel in zeer goede staat.
 • Gunstige ligging: Doordat het ons buurland is is het vaak goed mogelijk in een paar uur de auto te bezoeken.
 • Exportkenteken gebruiken: Als de afstand van de verkoper naar Nederland het toelaat om de auto zelf op te halen, is er tevens de mogelijkheid de auto terug te rijden op een Duits exportkenteken. Ook wel het ausfuhrkennzeichen genoemd. Dit kenteken is 14-dagen geldig en mag in Nederland gevoerd worden, mits er een vrijstelling voor BPM/Wegenbelasting is aangevraagd. 
 • Fabrieksgarantie: Bij heel jonge occasions valt de auto vaak binnen de fabrieksgarantie, u kunt voor garantiegevallen terecht bij iedere officiële dealer in Nederland.
 • Merk occasion garantie: Veel merken hebben een eigen Europees garantielabel opgericht, zo bent u verzekerd van garantie op uw occasion gewoon bij de dealer bij u om de hoek. Bijvoorbeeld: Audi, BMW, Ford, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo. Vraag uw importadviseur naar meer informatie hierover.
 • Garantieverzekering: Zijn bovenstaande gevallen niet bij uw aankoop aan de orde, dan sluiten de importadviseurs naar wens graag een garantieverzekering af welke bij onze garantiepartner Autotrust. Zo kunt u uw auto in geval van storing laten nakijken door een servicepartner naar wens. 

Wat kost het om een auto te importeren?

Benieuwd hoeveel u kwijt bent wanneer u een auto gaat importeren uit Duitsland? Bij Autoimportnl.nl berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM die afgedragen moet worden. We maken gebruik van 6 verschillende calculatiemethodes welke voor u de laagst mogelijke BPM kunnen bepalen. Wordt het importeren van een auto hiermee gunstig voor u? Dan kunt u de hulp van Auto Import NL inschakelen om uw droomauto te importeren. U kiest hierbij zelf hoeveel hulp u nodig heeft. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste prijs.

Een auto invoeren kan bij ons al vanaf €45,- incl. BTW

Bent u die avonturier die het gehele importproces zelf heeft gedaan? Maar wilt u toch verzekerd zijn van het laagste rest-BPM bedrag, ook dan zijn wij er uiteraard voor u. Zo zorgen we er samen voor dat u zo voordelig mogelijk kunt genieten van uw nieuwe voertuig!

Recent een voertuig aangekocht in Duitsland en deze voor u laten importeren? Dan is het instap importpakket van Auto Import NL zeker iets voor u. Voor slechts € 395,- ontzorgen wij u volledig en kunt u de auto binnen 14 werkdagen op Nederlands kenteken bij ons afhalen!

Binnen dit pakket kunt u ook nog kiezen tussen een exportkenteken om de auto zelf op te kunnen halen vanuit Duitsland of transport per vrachtwagen. Bij de laatste optie is uw aangeschafte auto verzekerd tegen de aanschafwaarde.

Houdt u meer van het vertrouwen dat de professional u biedt? Dan is het full service importpakket van Auto Import NL uitermate geschikt voor u. Het gehele proces wordt van aankoop tot aflevering van u overgenomen. Uiteraard geschied dit met de grootste zorg en transparantie, zodat u tijdens het verloop continu op de hoogte bent van de status. Levering geschied binnen 14 werkdagen, naar wens zelfs bij u aan huis!

Dit alles al vanaf €895,- incl. BTW.

Van alle gemakken voorzien

Onze importpakketten

Bij Auto Import NL berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM. Kies voor een van onze pakketten hieronder of neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Pakket aanvragen
Pakket aanvragen
Indicatie aanvragen

Importeer jou favoriete auto

Al jaren specialiseren wij ons in het importeren van auto’s uit Duitsland. Door onze jarenlange ervaring importeren onze klanten – particulieren, gerenommeerde autobedrijven, merkdealers – met maximaal voordeel, zekerheid en gemak meer dan 200 auto’s per jaar. Dat kunnen wij natuurlijk wel mooi vertellen.., maar je hoort dat natuurlijk liever van onze klanten en relaties, kijk daarom vooral naar de referenties die voor ons achter zijn gelaten op Facebook, Trustpilot, of Google.