Camper importeren uit Duitsland

Wilt u zorgeloos, betrouwbaar en snel een camper importeren uit Duitsland? Auto import NL berekent gratis de laagste BPM voor uw gewenste voertuig.

Gratis BPM indicatie Bekijk import pakketten

Waarom een camper importeren uit Duitsland?

Wilt u een camper importeren uit Duitsland? Dan zal het u al gauw voordeel opleveren door veelgevraagde merken te importeren. Campers uit Duitsland zijn namelijk voordeliger en vaak ook luxer dan de campers in ons eigen land. Verder zijn campers uit Duitsland degelijk en betrouwbaar. Wilt u een camper kopen in Duitsland zonder daarbij risico te lopen? Heeft u geen zin in administratieve rompslomp of andere zorgen dat bij het importeren komt kijken? Maak dan gebruik van de service van Autoimportnl.nl.

Regels en wetten in Duitsland

Wanneer u kiest voor een import camper uit Duitsland, dan kiest u voor zekerheid. Dit land kent namelijk een paar strenge, maar gunstige wetten. Zo is een camperhandelaar verplicht om de juiste informatie te geven. Ook over eventuele schades. Doen zij dit niet? Dan is de verkoper zelf aansprakelijk. Daarnaast is het terugdraaien van meterstanden bij wet verboden. Kunt u gebruik maken van neutrale aankoopkeuringen. En is uw garantie in heel Europa geldig. Een camper uit Duitsland importeren is dus in de meeste gevallen betrouwbaar.

De voordelen

Naast de gunstige regels en wetten zijn er ook andere voordelen van camper import uit Duitsland te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het hoge aanbod aan campers. De zeer luxe uitrusting van nieuwe occasions. De financiële voordelen. En de goede bereikbaarheid van Duitse handelaren. Meer weten over de voordelen van het importeren van een camper uit Duitsland? Verder op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst.

Camper importeren vanuit Duitsland met Autoimportnl.nl

Al ruim 5 jaar houdt AutoimportNL zich bezig met het invoeren van campers. Hierbij zien wij veel import campers uit Duitsland voorbij komen. Voordat u met ons in zee gaat kunt u bij ons gratis uw BPM indicatie aanvragen. Hierbij kunt u zelf het gewenste model opgeven dmv van een URL. Vervolgens neemt een van onze collega’s contact met u op. We bespreken alle mogelijke opties en u ontvangt een vrijblijvend advies. Indien dit voor gunstig uitvalt? Dan kunt u één van onze pakketten kiezen. Regelt u het liefst zoveel mogelijk zelf, dan is het BPM pakket de juiste keuze. In andere gevallen raden wij ons Full-service import pakket aan. Zo kunt u zonder zorgen de onderhandelingen in.

Allrisk verzekerd

Goed om te weten: via Autoimportnl.nl kunt u uw import camper Allrisk verzekerd laten importeren, zonder aanvullende kosten. Het stallingsrisico is bij ons bovendien volledig ingedekt; uw camper is verzekerd tegen brand, vandalisme en diefstal.

Importeer nu een camper!

Stelt u eens voor: u rijdt door Duitsland en ziet er de liefde van uw leven staan. Uw absolute droomcamper. En dat voor een schijntje. Het eerste wat u doet? Contact opnemen met Autoimportnl.nl! Bijvoorbeeld door te bellen naar 0594 44 21 88. Onze specialisten helpen u vervolgens de camper naar Nederland te halen. Dit doen wij niet alleen met ervaring, maar ook tegen lage kosten. Een camper importeren uit Duitsland was nog nooit zo goed geregeld.

De 5 best verkochte campers van het afgelopen jaar!

De echte camperliefhebber krijgt er geen genoeg van: op vakantie met de camper. De buitenlucht en vrijheid doet een mens goed. Het voordeel van een camper is dat je niet hoeft in te leveren op huiselijkheid, je hebt tenslotte altijd je eigen huis op wielen bij je. Het afgelopen jaar was het aankopen van een camper ongekend populair. Er zijn 16,7% meer campers verkocht dan het jaar daarvoor! Zie hier de vijf bestverkochte exemplaren van vorig jaar:

 1. WEINSBERG CaraCompact Pepper
  De WEINSBERG CaraCompact behaalt de eerste plaats met een omvangrijke uitrusting, een sportieve uitstraling en bevat alles wat een camper nodig heeft.
 2. KNAUS SKY TI
  KNAUS omschrijft deze camper zelf als de ‘ideale allrounder’.
 3. Volkswagen California
  Volkswagen weet met hun California-editie veel reizigers op pad te sturen. Dit slim ingedeelde huis op wielen maakt een vakantie onvergetelijk.
 4. Adria Twin 640 SLB
  Adria staat al jaar en dag bekend om hun assortiment aan comfortabele campers. De Twin Supreme 640 SLB is niet voor niets een populaire variant met een lengte van 6,40m en twee slaapplaatsen.
 5. Hymer B-MC 580
  Geknipt voor iedereen die op zoek is naar een half-integraal met een lichte en stabiele opbouw.

Bij Auto Import NL importeert u zorgeloos uw droomcamper.

Gratis BPM indicatie
Van alle gemakken voorzien

Onze importpakketten

Bij Auto Import NL berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM. Kies voor een van onze pakketten hieronder of neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Pakket aanvragen
Pakket aanvragen
Indicatie aanvragen