Kies een pakket

Heb je een auto op het oog, maar staat deze in het buitenland?

Een auto importeren is heel aantrekkelijk. Je kunt prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Ook als particuliere koper doe je met import van een auto uitstekende zaken. Echter, ben je niet helemaal thuis in alle regels en besparingsmogelijkheden? Dan bestaat het gevaar dat je in een van de valkuilen stapt die je onnodige kosten opleveren.

Lees verder
Van alle gemakken voorzien

Onze importpakketten

Bij Auto Import NL berekent u altijd vrijblijvend de juiste BPM. Kies voor een van onze pakketten hieronder of neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Pakket aanvragen
Pakket aanvragen
Indicatie aanvragen

Vul hier je gegevens in

Heb je al een auto in duitsland op het oog? Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op!

Altijd gratis en vrijblijvend!

Met de BPM indicatie wordt er uitgerekend hoeveel BPM je dient te betalen. De hoogte is afhankelijk van de CO2 uitstoot van het voertuig en het bouwjaar.

Je kunt flink besparen op de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) door voor de juiste manier van berekenen te kiezen. Vrijwel elke BPM berekening is uniek en vereist een andere aanpak.

Importeer jou favoriete auto

Al jaren specialiseren wij ons in het importeren van auto’s uit Duitsland. Door onze jarenlange ervaring importeren onze klanten – particulieren, gerenommeerde autobedrijven, merkdealers – met maximaal voordeel, zekerheid en gemak meer dan 200 auto’s per jaar. Dat kunnen wij natuurlijk wel mooi vertellen.., maar je hoort dat natuurlijk liever van onze klanten en relaties, kijk daarom vooral naar de referenties die voor ons achter zijn gelaten op Facebook, Trustpilot, of Google.